FII ÎN FORMĂ

ANTRENAMENT DE GRUP

Ne place să denumim clasele noastre ca “ANTRENAMENTE PERSONALE” de Grup – distrează-te, motivează-te și beneficiază de antrenamente de calitate.
Spre deosebire de clasele clasice de tipul celor de Zumba, HIIT, unde antrenorul demonstrează, iar elevii execută, în clasele noastre, instructorul antrenează.
Membrii sunt grupați în funcție de obiective, iar antrenamentele personalizate sunt gândite pe grad de dificultate pentru fiecare persoană în parte, dar păstrând obiectivul stabilit.

COSTURILE pentru antrenamentele personale de grup sunt mai scăzute decât ședințele clasice cu antrenor personal, iar pe langă acest avantaj, mai poate fi și acela de a ne motiva unii pe alții sau chiar a crea o competiție productivă între membrii.
Antrenamentele personale de grup dețin avantajul costurilor accesibile, dar în care beneficiezi de experiența și susținerea antrenorului, creând un mediu relaxant, motivațional și totdata productiv – competitiv între membrii.
Grupele sunt compuse din 4 persoane, astfel încat antrenorul să aibă posibilitatea de a superviza mișcarile și a corecta acolo unde este nevoie.

Gabi-Recenzie

Studio cu suflet, antrenor cu har (serios si aplicat pe nevoile fiecaruia), spatiu exact cat trebuie , intim, curat bec, dezinfectare continua (nu doar acum, in pandemie, ci din totdeauna), botosei la intrare, aer conditionat, muzica … ce sa mai zic, loc ideal pentru antrenamente! Eu merg in regim de 3 generatii: copii, parinte, bunic ??. Multumim! In alta parte nu as avea curaj sa ma duc!

Gabriela Munteanu
Alina Cranga recenzie

Se implinesc doi ani de la prima sesiune la Fitness in Bucuresti timp in care am parcurs 273 de antrenamente, am petrecut 460 de ore, 193.138 de calorii arse, 20kg pierdute si am castigat enorm in stare de bine, atat fizic cat si psihic. Am renuntat la obiceiurile alimentare proaste si am adoptat un stil de viata sanatoas. Cu indrumarea potrivita si vointa poti atinge orice iti propui!

Alina Crangă
Recenzie livia

Echipa de antrenori FitnessinBucuresti este minunata – fiecare antrenament cu ei este revigorant si te “incarca” pozitiv la nivel fizic, emotional, mental. Iubesc oamenii cu care ma antrenez, dar mai ales iubesc felul in care ma simt si arat dupa fiecare antrenament.

Livia Timofte
FACILITĂȚI

Antrenamentele de grup te ajută să te ambiționezi. Cunoaște oameni noi, fă parte din comunitate.

Your healthy place

CONTACTEAZĂ-NE ACUM