ANTRENOR PERSONAL

FII ÎN  FORMĂ

Antrenorul personal este acel om care deține cunoștințele, aptitudinile și abilitățile necesare pentru a creea medii sigure și programe personalizate de antrenament. Educă și antrenează cu atenție oamenii pentru a-și atinge obiectivele, atât privind remodelarea corporală cât si pentru a duce un stil de viață sănătos.
Pasiunea, scopul, devotamentul și modalitatea de antrenare îl fac pe acesta să fie bun în meseria sa, iar rezultatele sunt vizibile și spun totul despre experiența pe care o are.
Rolul și responsabilitatea sa în obținerea obiectivelor tale îl definesc și motivează odată cu tine.

Recenzie client

A te antrena cu un personal trainer nu inseamna doar sa mergi la sala si faci un simplu antrenament. Inseamna motivare atunci cand simti ca nu mai poti, inseamna buna dispozitie si detasare dupa o zi proasta, inseamna recomandari alimentare si stil de viata sanatos, inseamna monitorizarea evolutiei personale si multe altele.

Andreea Sima
Recenzie client

De cand ma stiu mi-am promis ca de maine merg la sala, de maine nu mai mananc dupa ora 19:00. Incercam sa imi setez obiective clare, dar dupa scurt timp mi se pareau imposibil de realizat.  Echipa FIB m-a invatat ca nu totul trebuie sa fie atat de strict si riguros. Important este sa ne simtim bine cu noi insine fara sa ne suprasolicitam prin antrenamente intense, ci inteligente si o alimentatie echilibrata.

Bondroiu Alexandru
Recenzie client

Intotdeauna m-au inhibat salile de fitness. Mi se parea ca baietii merg sa isi etaleze pectoralii, iar fetele suple, posteriorul. Nu am cunostinte de fitness si aveam nevoie de cineva care sa imi arate ce am de facut, sa ma invete, sa ma motiveze, iar intr-o zi i-am intalnit pe minunatii de la FIB. Viata mi s-a schimbat cu totul! Acum merg de placere la sala, intr-un loc unde m-am regasit si am inteles ce inseamna sa faci sport.

Luiza Cepraga
FACILITĂȚI

Fie că vrei sa slăbești, să câștigi masă musculară sau să te tonifici, acest serviciu este cel mai potrivit pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Your healthy place

CONTACTEAZĂ-NE ACUM