CORECTAREA POSTURII

Descopera noile programe de recuperare din cadrul studio-ului nostru! Daca si tu te confrunti cu disconfort zilnic cauzat de anumite afectiuni ale aparatului musculo-scheletal, alege sa investesti in sanatatea ta cu noile noastre programe de recuperare!

In urma evaluarii, kinetoterapeutul nostru va sugera cea mai buna metoda de tratament, fie ca vorbim de un program de exercitii kinetice, terapie manuala sau chiropractica.

Acceseaza site-ul sau contacteaza-ne la numarul de telefon pentru a nu rata ocazia de a beneficia de o evaluare complet gratuita!

Terapia manuală este o formă de tratament fizioterapeutic care utilizează mișcările și tehnicile manuale pentru a evalua, diagnostica și trata afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. Beneficiile includ ameliorarea durerii, îmbunătățirea mobilității articulare și restabilirea funcției normale a țesuturilor. Prin manipulări articulare și masaj terapeutic, terapeuții manuali pot reduce tensiunea musculară și îmbunătăți circulația sângelui, contribuind la vindecarea și recuperarea pacientului. Această abordare holistică poate fi eficientă în tratarea unei game variate de afecțiuni musculo-scheletice, oferind pacienților o alternativă non-invazivă și personalizată pentru îngrijirea sănătății lor.

Chiropractica reprezintă o disciplină medicală concentrată pe sistemul nervos și musculo-scheletic, folosind ajustări manuale ale coloanei vertebrale și a altor regiuni ale corpului. Aceasta poate contribui la ameliorarea durerilor de spate, gât și cap, îmbunătățirea mobilității articulare și optimizarea funcției sistemului nervos. Beneficiile chiropracticii pot include reducerea disconfortului asociat cu tulburările musculo-scheletice, îmbunătățirea posturii și facilitarea procesului de vindecare. Cu toate acestea, este esențial să se beneficieze de serviciile unui chiropractician profesionist și licențiat, iar tratamentul să fie adaptat nevoilor individuale ale pacientului. Opiniile asupra chiropracticii pot varia, iar discuția cu kinetoterapeutul nostru poate oferi o perspectivă echilibrată.

Kinetoterapia este o ramură a fizioterapiei care se concentrează pe utilizarea exercițiilor fizice și a mișcărilor terapeutice pentru a preveni, trata și recupera afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. Beneficiile acestei terapii includ îmbunătățirea forței musculare, creșterea mobilității articulare și recuperarea funcției normale a corpului. Kinetoterapeuții dezvoltă programe personalizate care vizează nevoile specifice ale pacienților, contribuind la reducerea durerii, îmbunătățirea posturii și restabilirea funcționalității. Această abordare terapeutică poate fi eficientă în recuperarea după leziuni, intervenții chirurgicale sau pentru gestionarea problemelor cronice musculo-scheletice.

TIPURI DE SERVICII – PRETURI 

SEDINTA KINETOTERAPIE – 100 LEI

SEDINTA CHIROPRACTICA 40-60 MIN – 200 LEI

SEDINTA MASAJ 30 MIN – 100 LEI

SEDINTA ELECTROSTIMULARE – 50 LEI

SEDINTA TERAPIE MANUALA 40-60 MIN – 200 LEI

ABONAMENT KINETOTERAPIE 4 SEDINTE – 350 LEI

ABONAMENT KINETOTERAPIE 8 SEDINTE – 700 LEI

ABONAMENT KINETOTERAPIE 10 SEDINTE – 800 LEI

ABONAMENT CHIRO. 4 SEDINTE – 600 LEI

ABONAMENT MASAJ 4 SEDINTE – 350 LEI

ABONAMENT ELECTROSTIMULARE 4 SEDINTE – 160 LEI

Recenzie client

Motivul pentru care m-am apucat de sport a fost din cauza durerilor de spate pe care le sufeream zilnic. Comunitatea de aici și oamenii pe care i-am întâlnit și cu care am plăcerea sa ma antrenez de mai bine de 4 ani de zile, mi a oferit tot sprijinul și răbdarea de a îmi corecta postura, a-mi schimba stilul de viata și a-mi întări și creste musculatura corpului. Sunt foarte recunoscătoare fata de ei și recomand cu drag tuturor sa ii cunoască!

Roxana Stefanescu
Recenzie Ionela Duta

Dupa o adolescenta in care faceam tot posibilul sa chiulesc de la orele de sport, am regretat cand la 21 de ani mi-au fost recomandate sedinte de kinetoterapie pentru a remedia problemele legate de postura. Aveam dureri constante, umerii adusi catre inainte, imi lasa impresia ca am cocoasa. Prima sedinta la FIB a constat intr-o analiza corporala amanuntita, verificarea diagnosticului si a recomandărilor primite de la medic, o discutie despre stilul de viata dar si o testare fizica. Exercitiile au fost gandite special pentru corectarea posturii si indepartarea durerilor, dar totodata pentru intarirea musculaturii, oferindu-mi o stare de bine generala.

Ionela Duta
Geani recenzie

Sunt tehnician dentar. Job-ul meu presupune sa imi petrec peste 12 ore pe scaun si intr-o pozitie deloc recomandata. Odata cu anii au venit si durerile de spate. O prietena mi-a recomandat echipa FIB.
M-am bucurat sa gasesc oameni dornici sa te ajute, atenti, zambitori si mai ales buni profesionisti. Am inceput acum 3 ani cu antrenamente pentru corectarea posturii, detensionarea, dar si intarirea musculaturii spatelui. Iata-ma astazi in cea mai buna forma si mai ales fara dureri.

Geanina Grecu
FACILITĂȚI

Fie că vrei sa îți refaci musculatura, să corectezi postura sau să scapi de durerile de spate, acest serviciu este cel mai potrivit pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Your healthy place

CONTACTEAZĂ-NE ACUM