CORECTAREA POSTURII

Prin kinetoterapie ne referim la programele de exerciții vor fi alese cu grijă pentru fiecare client, în funcțiile de nevoile pe care le are acesta și de soluțiile pe care le avem în urma diagnosticului.
În cadrul ședințelor, se urmărește stimularea mușchilor pentru a-i menține la parametrii normali.
Prin ședințe personalizate pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile sale, dorim să oferim soluții precum: regenerarea musculaturii, restaurarea funcțiilor normale ale nervilor, normalizarea mișcării și imunității etc.
Află și tu secretele și beneficiile kinetoterapiei.

KINETOTERAPIE

Recenzie client

Motivul pentru care m-am apucat de sport a fost din cauza durerilor de spate pe care le sufeream zilnic. Comunitatea de aici și oamenii pe care i-am întâlnit și cu care am plăcerea sa ma antrenez de mai bine de 4 ani de zile, mi a oferit tot sprijinul și răbdarea de a îmi corecta postura, a-mi schimba stilul de viata și a-mi întări și creste musculatura corpului. Sunt foarte recunoscătoare fata de ei și recomand cu drag tuturor sa ii cunoască!

Roxana Stefanescu
Recenzie Ionela Duta

Dupa o adolescenta in care faceam tot posibilul sa chiulesc de la orele de sport, am regretat cand la 21 de ani mi-au fost recomandate sedinte de kinetoterapie pentru a remedia problemele legate de postura. Aveam dureri constante, umerii adusi catre inainte, imi lasa impresia ca am cocoasa. Prima sedinta la FIB a constat intr-o analiza corporala amanuntita, verificarea diagnosticului si a recomandărilor primite de la medic, o discutie despre stilul de viata dar si o testare fizica. Exercitiile au fost gandite special pentru corectarea posturii si indepartarea durerilor, dar totodata pentru intarirea musculaturii, oferindu-mi o stare de bine generala.

Ionela Duta
Geani recenzie

Sunt tehnician dentar. Job-ul meu presupune sa imi petrec peste 12 ore pe scaun si intr-o pozitie deloc recomandata. Odata cu anii au venit si durerile de spate. O prietena mi-a recomandat echipa FIB.
M-am bucurat sa gasesc oameni dornici sa te ajute, atenti, zambitori si mai ales buni profesionisti. Am inceput acum 3 ani cu antrenamente pentru corectarea posturii, detensionarea, dar si intarirea musculaturii spatelui. Iata-ma astazi in cea mai buna forma si mai ales fara dureri.

Geanina Grecu
FACILITĂȚI

Fie că vrei sa îți refaci musculatura, să corectezi postura sau să scapi de durerile de spate, acest serviciu este cel mai potrivit pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Your healthy place

CONTACTEAZĂ-NE ACUM