FII ÎN FORMĂ

NUTRITIE

Suținem că informațiile despre sănătate ar trebui să ajungă către fiecare dintre noi, pentru o mai bună conștientizare și o motivație mai puternică.
Sportul este un aliat de încredere atunci când vine vorba de un stil de viață sănătos, iar pe termen lung nu doar că ne întăraște organismul, dar îl și imunizează împotriva bolilor.
Recomandările și dietele personalizate prin specificații concrete, pot crește motivația odată cu schimbările din organismul nostru.
Alegerile alimentare ne afectează în mod direct sănătatea, dar totodată fiecare persoană poate raspunde diferit aceluiași tip de mâncare/alimentație.
Noi ne asigurăm că vei urma/alege dieta potrivită ție, oferindu-ți informațiile necesare pentru aceasta prin monitorizarea organismului în a răspunde noului stil de viață.

Recenzie Client

Am intrat in comunitatea FIB si am invatat ca nu trebuie sa urmez diete stricte, ci sa imi creez un stil de viata prin obiceiuri sanatoase. Obiectivele nu se seteaza pe termen scurt si devin parte din viata ta.

Radu Cozma
Recenzie Fitnessinbucuresti.ro

Am revenit la FIB după o pauză de 3 ani și am regăsit aceeași echipă dinamică, pasionată și determinată care te susține să îți depășești limitele, te încurajează să nu te oprești oricât de greu ar părea și te motivează permanent să nu renunți la obiectivele pe care ți le-ai stabilit.
Este esențial să lucrezi cu tineri care reușesc să-ți fie antrenori, prieteni și psihologi. Și asta cu siguranță vei găsi la echipa FIB!

Roxana Ratescu
Sarcina usoara

Praesent pulvinar dui eget diam suscipit, a faucibus leo faucibus. Fusce porttitor dui rutrum orci pellentesque, vel gravida sem volutpat. Duis a luctus diam.

LAURA HUGHES, Theme Fusion
FACILITĂȚI

O dată ce ai accesat serviciile noastre de alimentație personalizată, vei fi monitorizat online 24h/7, pintr-o aplicație de către un membru al echipei noastre pentru a-ți schimba obiceiurile nutriționale în cel mai scurt timp.

Your healthy place

CONTACTEAZĂ-NE ACUM