Tu esti o persoana matinala?

Cum sa devii o persoana matinala

Cu totii ne-am dori sa ne putem trezi la primele raze ale soarelui, plini de energie si gata sa cucerim lumea sau macar ziua.

Dar sa fim seriosi, in cele mai multe dimineti ne chinuim sa ne trezim, ne lipseste energia si simtim nevoie de multa, multa cafea.

Putem face cateva schimbari astfel incat sa nu mai amanam alarma si sa ne simtim mai energici dimineata. Iata cateva tips-uri pentru a deveni o persoana matinala!

Sport dimineata

Pregateste-te de cu o seara inainte

Pentru a-ti face dimineata mai usoara, trebuie sa te pregatesti de cu o seara inainte. Acorda cateva minute pentru a-ti alege tinuta de a doua zi, ai timp sa faci si cateva probe si nu trebuie sa te stresezi dimineata. De asemenea, sa mergi mai devreme la somn este o idee extraordinara. Ai grija sa dormi cel putin 8 ore pe noapte!

Creeaza-ti o rutina

Creeandu-ti o rutina constanta si sa te trezesti in fiecare zi la aceeasi ora, va ajuta organismul sa intre intr-un ritm natural pana la momentul cand nici macar nu va trebui sa te mai chinui. Poate parea greu, dar ofera-ti putin timp, este vorba de consecventa J . Pentru a-ti fi mai usor sa incepi aceasta rutina, pune-ti alarma cu 15 minute mai devreme, da-i organismului timp sa se obisnuiasca si iti promit ca va fi bine!

Seteaza-ti obiective sau asteptari

Ok, stim ca diminetile sunt grele dar cand ne trezim cu gandul ca se va intampla ceva bun, altfel ne vom trezi. Poate abia astepti sa servesti shake-ul preferat, un nou outfit pe care abia astepti sa il porti sau sesiunea de antrenament care te va energiza pe intreaga zi. Gaseste acel ceva ce iti place sa faci dimineata si asigura-te ca vei incepe ziua astfel. Si nu uita, incearca sa zambesti de la prima ora a diminetii, atrage energiile pozitive!

Trebuie sa incepem de undeva, nu-i asa? Foloseste aceste mici sfaturi, creeaza-ti o rutina proprie si vei deveni o persoana matinala!